E17 richting Gent nog maar eens versperd na zwaar ongeval in staart file: bestuurder bestelwagen zwaargewond

Er is vrijdagochtend opnieuw een ongeval gebeurd op de E17 richting Gent. Door het ongeval waren de drie rijstroken een tijdlang versperd met alweer een lange file tot gevolg.

mtm, jdu, bfs

LEES OOK. 35 ongevallen in 53 dagen: hoe een paar ribbels de drukste vrachtroute van het land veilig moeten maken (+)

Het ongeval gebeurde opnieuw richting Kortrijk, ter hoogte van Destelbergen, in de staart van de file die er elke ochtend staat door de werken aan het viaduct van Gentbrugge. Rond half tien reed een bestelwagen in op een vrachtwagen achteraan de file. “De bestuurder van de bestelwagen raakte zwaargewond en zit momenteel nog altijd gekneld in zijn voertuig”, meldt de federale politie. “De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse.”

(lees verder onder de foto’s)

© bfs

© bfs

© bfs

Op dezelfde plaats gebeurde maandag ook al een zwaar ongeval met drie vrachtwagens. De afhandeling daarvan duurde erg lang omdat een vrachtwagen lijm had gemorst. Uiteindelijk moest er een nieuwe asfaltlaag op de snelweg worden gelegd.

Het verkeer richting Gent moest via het knooppunt Destelbergen de snelweg verlaten en de parallelweg volgen. Intussen is de rijweg vrijgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen