EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Wie trekt aan het langste eind? Juridische oorlog tussen prinses Haya en emir van Dubai barst weer los

RoyaltyDe (juridische) strijd tussen prinses Haya (46) en de emir van Dubai, sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum (70), is nog lang niet gestreden. Hoewel de rechter in maart dit jaar nog meestapte in het verhaal van de prinses - die uit vrees voor haar leven naar Londen is gevlucht - en haar de voorlopige voogdij over hun twee kinderen gaf, is er intussen al een geheel nieuwe strijd losgebarsten: wie gaat naar huis met hun ‘miljoenencollectie’ aan renpaarden?

4 reacties

  • Piet Deroover

    4 jaar geleden
    In plaats van te kibbelen zouden ze liever vluchtelingenkampen oprichten voor hun geloofsgenoten. Dan doen ze nog eens iets goed. Maar dan zijn ze doof en blind.
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    De strijd is al lang beslist, je ga toch emir van Dubai, sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum in staat van beschuldeging stellen. En de rechtspraak gebeurd toch in Dubai. Daar zal de rechter in eer en geweten een vonnis stellen.
  • Tamzin Andersen

    4 jaar geleden
    Degene met het meeste geld en de meeste politieke invloed trekt aan het langste eind natuurlijk.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Tegen geld ben je niet opgewassen. Wie het meeste heeft wint. En dan doet de WAARHEID er niet toe. Dan mag je nog gelijk hebben. Als je geen namen mag benoemen ben je al direct de pineut. Maar zij mogen dat allemaal wel.