Saartje Vandendriessche.
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche. © Dieter Bacquaert

Saartje Vandendriessche ontdekte door de lockdown wat ze écht wil: “Je hebt maar één leven, en ik wil er werkelijk alles uithalen”

ShowbizzAcht weken lang liet Saartje Vandendriessche (45) Vlaanderen sporten in het Eén-programma ‘Beweeg In Uw Kot!’ De actrice en presentatrice gaf elke dag, net voor het middagjournaal van 13u, vanuit haar eigen woonkamer, een work-out van een kleine 10 minuten. Ook in tijden van corona is het namelijk belangrijk om te blijven bewegen. En tijdens de lockdown stak Saartje nog andere levenslessen op: in PRIMO vertelt ze dat ze voortaan gaat voor wat ze écht wil uit het leven halen.

3 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    er zijn inderdaad mensen die ne keer een flinke lock down moesten meemaken om zelfkennis op te doen, om bvb. te beseffen hoe verslaafd ze zijn aan shoppen of uitgaan, of hoe mediageil ze zijn, hoe weinig voldoening de job hen ze beter ander werk zoeken ... Voor sommigen zijn dit als goede voornemens met nieuwjaar..
  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    Wel Saartje een toffe madam zoals jij gaat daar zeer in lukken .
  • Jan Balliauw

    4 jaar geleden
    Zoals uw bloot gat laten zien op de loopband voor heel Vlaanderen.. Perongeluk e stringske aangedaan zeker? Das inderdaad alles uit het leven halen ja. Lege doos!