Henk Deleu
Volledig scherm
© Henk Deleu

Marktkramers dagvaarden Belgische staat in kort geding: “We zijn discriminatie beu”

Groepjes marktkramers hebben een advocaat in de arm genomen om “onmiddellijk een einde te maken aan de discriminerende regels die gewoonweg niet uit te leggen vallen”. De Belgische staat is gedagvaard in kort geding. Gisteren is de zaak al in Brussel gepleit, vandaag is Antwerpen aan de beurt.

7 reacties

  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Markten zie ik het probleem niet dat is om noodzakelijke voeding enz te kopen Rommelmarkten zijn allen een verzameling brol bijeen . Geen enkel nut.
  • andrea van opstal

    4 jaar geleden
    markten hadden nooit moeten gesloten worden,met de nodige aanpassingen was het veiliger om op de markt te kopen open en buiten dan in de uitverkoren winkels,want ook veel winkels werden gediscrimineerd vooral de kleine zelfstandigen
  • jacques claus

    4 jaar geleden
    Ik begrijp nog altijd het verschil niet tussen markten en kermiskramen
  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    Marktkramers hebben overschot van gelijk! Dit is broodroof onder het mom van maatregelen voor onze gezondheid terwijl het enkel gaat om staatsterreur om de bevolking onder controle te krijgen door angst aan te jagen voor een virus dat reeds op retour was na 8 dagen, dus reeds máánden geleden!Politieke doeleinden worden duidelijk door de nutteloze maatregelen die opgedrongen worden als het gevaar reeds geweken is.
  • Guy Sabot

    4 jaar geleden
    En hoe zit het met de rommelmarkten