Het onderzoek bij Charleroi spitst zich toe op transfers die spelersmakelaar Mogi Bayat (r), broer van Charleroi-topman Mehdi Bayat (l), heeft gedaan.
Volledig scherm
Het onderzoek bij Charleroi spitst zich toe op transfers die spelersmakelaar Mogi Bayat (r), broer van Charleroi-topman Mehdi Bayat (l), heeft gedaan. © Photo News

Naast Charleroi krijgt ook Genk speurders over de vloer rond ‘Operatie Propere Handen’: onderzoek naar transfers Mogi Bayat

Operatie Propere HandenHet luik-Veljkovic is zo goed als afgerond. Dus concentreert het parket zich nu op de levenswandel van Mogi Bayat. Charleroi, de club van zijn broer (en bondsvoorzitter) Mehdi, kreeg bezoek van speurders. Ook Racing Genk werd om transferdocumenten gevraagd.

13 reacties

  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    Propere handen bestaat nietig België en aan deze 2 broers die plotseling zoveel te bashen hebbe in het voetbal daaruit een serieus geurtje aan. Een bondsvoorzitter die dan ook nog eens voorzitter is van een voetbalploeg, dit is toch zuivere belangen vermenging. Om nog maar te zwijgen van die andere duistere broer. Denkt het gerecht nu nog bewijzen te vinden? Hoe naïef kan je zijn, of misschien de bedoeling?
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Dus de broer van de voorzitter van de KBVB en van Charleroi, die kind aan huis is in Charleroi heeft daar volgens Hendrickx nooit iets mispeutert. Laat me niet lachen. Die twee broers horen allebei in de gevangenis. Ofwel deportatie naar Iran. En fatsoenlijke mensen aan de top van die club en de bond.
  • Willy Devroey

    4 jaar geleden
    Niettegenstaande hij in zijn onschuld gelooft, zou hij toch een stap opzij moeten zetten bij de KBVB. Want hangt er een vermoeden dat er meer aan de hand is. Anders zouden er geen huiszoekingen plaats vinden.
  • Jackie Horrie

    4 jaar geleden
    De broertjes uit het voetbal weren en opgelost gedaan met hun zakken te vullen
  • moons fons

    4 jaar geleden
    En het resultaat zal zijn : nul, zéro, noppes, niemendal !