Morgen zijn de Turkse ministers van Toerisme en Buitenlandse Zaken (foto) in Berlijn. Volgens Turkse media zullen ze daar onder andere over de reisbeperkingen spreken.
Volledig scherm
Morgen zijn de Turkse ministers van Toerisme en Buitenlandse Zaken (foto) in Berlijn. Volgens Turkse media zullen ze daar onder andere over de reisbeperkingen spreken. © EPA

Turkije "teleurgesteld" over handhaving reisbeperking door EU

Turkije is "teleurgesteld" dat de EU de reisbeperkingen voor het land blijft handhaven, terwijl de grenzen voor een reeks andere landen vanaf vandaag wel geleidelijk opengaan. Ankara noemt het een vergissing en roept op om deze “recht te zetten". 

10 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Opmerkelijk is dat de geweerde landen op een na die zijn met een dictatoriale president : Trump, Poetin, Bolsonaro, Erdogan. Is dat toeval ? Ik zou China ook geweerd hebben. Ze hebben een dikke dubbele agenda.
  • Can Cannan

    4 jaar geleden
    Toch blijft Turkije(bodrum, marmaris, kusadasi, fetiye, antalya,..) momenteel mijn favoriet. Geen enkel EU land kan aan dezelfde prijsklasse zelfde dienstverlening tippen. 7sterren all inn voor een weekje maar 500€/pers. Inc. Zeer gastvrije uitbaters en publiek op hotel en omstreken.
  • André Gijbels

    4 jaar geleden
    Als de Turken hier op vakantie komen,50 euro voor een kebab en 60 euro voor een friet vragen, om de corona crisis helpen betalen,
  • Joske Zeeuw

    4 jaar geleden
    Als ze vinden dat het hun taak is zoveel mogelijk geld uit de bezoekers te persen, hebben wij zeker het recht er gewoon weg te blijven.
  • Kenny Simoen

    4 jaar geleden
    Beste Piet Devlieger, het artikel van vandaag ging over een celebrity strand in Bodrum waar die prijzen altijd al zo waren. De prijzen zijn nog steeds overal het zelfde, maak je geen zorgen.