ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze ketens gaan voluit voor koppelverkoop: “65,99 euro betaald voor drie paar schoenen in plaats van 304,95 euro”

De sperperiode voor de solden (die dit jaar op 1 augustus beginnen door de coronacrisis) is gestart, maar dat betekent niet dat je nu al geen koopjes kan doen volgens de leden van Promojagers België. Winkels voor kleding, schoenen en lederwaren mogen dan wel geen prijsdalingen aankondigen, koppelverkoop is wél toegestaan en daar doen enkele ketens voluit aan mee.

7 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Juist Yovanni Rochus ,afgedragen kleding wordt gesorteerd en wat nog goed is komt zelfs terug in de handel en op sommige momenten gaat er zelfs nul naar derde-wereldlanden maar dient het als grondstof(synthetisch kledij) voor andere zaken te maken of echte vodden voor papierproductie.De wereld wordt zowat van bedrogen en inderdaad duurzaamheid,wij droegen schoenen en nadat ze 5 x de schoenmaker waren gepasseerd werden ze eerst afgedankt ,nu kopen ze gewoon nieuwe.
  • Cem Kilic

    4 jaar geleden
    Volledig akkoord met Raf Peeters. Jammer ook dat het altijd om 'dikke kortingen' gaat, mensen worden letterlijk aangespoord om méér en méér kleren te kopen. Duurzaam is het niet. Velen dumpen hun oude keren voor 'het goede doel' en steken ze in de kledingcontainer. Helaas gaat er maar 1 procent ervan naar de derdewereldlanden, de rest is bedoeld om pure winst te maken. Zoek het alstublieft op. 'De miljoenen business achter uw afgedankte kledij'.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    De 65.99€ is dan ook de "normale" prijs en denk niet dat ze daarop geen winst maken,al andere daarboven zijn gewoon woekerwinsten en deze koopjes zijn ook maar alleen mogelijk omdat ze de overtollige waar niet aan de straatstenen kwijt geraken.
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Die fantastische korting bij Torfs was waarschijnlijk voor plastiekschoenen. Voor meisjessandalen van Geox (goede kwaliteit) was de korting maar 10%. Dan hebben we betere zaken gedaan bij Brantano (50%).
  • Geert Vander Heyden

    4 jaar geleden
    Zo ziet ge maar hoeveel je teveel betaalde het hele jaar, want in België mag je niet met verlies verkopen.