Vincent Mannaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Mannaert. © BELGA

De mail van Club die inslaat als een bom: “De belangenvereniging is verworden tot een belangentegenstelling”

VoetbalNa een jaar vol imagoschade, conflicten en interne oorlogen onder de profclubs, stapt Club Brugge uit de Raad van Bestuur van de Pro League. “De belangenvereniging is verworden tot een belangentegenstelling”, aldus general manager Vincent Mannaert. De beslissing van blauw-zwart slaat in als een bom. Onze redactie kon de interne mail inkijken.

24 reacties

  • bart samyn

    4 jaar geleden
    Ivan Vanderheyden, ik geef u volkomen gelijk. De enige reden is dat Verhaeghe zijn zin wilt, en dat is Bene-liga. De nekken zijn daar zodanig gezwollen, dat onze competitie te min is. Wel ik zou zeggen, ga dan in Nederland spelen, maar vrees dat de Champions League spelen voor meerdere jaren gedaan zal zijn.
  • Bruno willems

    4 jaar geleden
    De play-offs zijn gewoon een vorm van competitie vervalsing anders kan de rest geen kampioen spelen
  • Johan Swinnen

    4 jaar geleden
    Neen Norbert, ze hadden 16 punten voorsprong en in een normaal land, zonder deling van welverdiende punten , ben je kampioen. En in deze zeer uitzonderlijke situatie door de coronacrisis dus ook.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Eerder een voetzoeker. Club speelt al vele jaren het spel mee van de belangenvermenging. Dit jaar gebeurden meerdere beslissingen waar Club tegen was, dus opeens is het niet meer goed te keuren. Het lijkt eerder op het werk van een slechte verliezer, trouwens voor hen werd dit al aangekaart door Coucke tijdens zijn passage. Toen was het echter nog stil aan de overkant!
  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Danny, vertel mij dan en leg me eens uit waarom de trainers, analisten, de chefs voetbal van elke krant steeds maar beweerden tijdens de competitie dat die pas begint met de play offs. Dan nog te bedenken dat die zonder toeschouwers dienden gespeeld . Met zeven of acht puntjes voorsprong waren ze nog lang niet kampioen en zeker niet zonder hun supporters.