Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

"Als het enkel nog gaat over de kleur van de cornervlag": onze chef voetbal legt uit waarom Vincent Mannaert bewust buitenspel loopt

Belgisch voetbalLandskampioen Club Brugge zetelt niet langer in het bestuur van de Pro League. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt uit waarom blauw-zwart die beslissing nam. “Aan amateurisme willen Mannaert en Verhaeghe voortaan niet meer meedoen.” Een inkijk achter de schermen.

13 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    4 jaar geleden
    Beste Harold, 8 (7.5) punten voor met nog 11 wedstrijden te gaan, dat was de echte situatie toen Club voor slechts 2 miljoen zijn titel kocht. Een koopje voor een ploeg die wat elan verloor én achtervolgers die steeds beter gingen voetballen.
  • johan schatteman

    4 jaar geleden
    Ze denken misschien in Brugge aan hun centen, maar ze moeten toch niet gaan schooien bij de andere clubs
  • Geert Herremans

    4 jaar geleden
    Kinderen trekken een lip en gaan lopen als ze hun goesting niet krijgen. Wat men ook zegt of schrijft, bij Club Brugge denken ze alleen aan hun eigen belang. Het valt trouwens op dat waar ze nog iets te verliezen hadden nl de competitie, moest worden stopgezet maar waar ze iets kunnen winnen (de beker) die moet wel gespeeld. Allemaal zeer logisch!!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Mannaert spreekt natuurlijk liever over de kleur van de geldbriefjes.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Club altijd kampioen, dat weet iedereen. Met kop en schouders erboven uit.