Madonna wees een date met Donald Trump af.
Volledig scherm
Madonna wees een date met Donald Trump af. © Fotomontage HLN - EPA / AP

Trump noemde Madonna “één van de lelijkste en dikste slonzen”, nadat ze date met hem afwees

Celebrities“Eén van de slechtste, lelijkste en dikste slonzen die ik al ooit heb ontmoet”: zo werd Madonna door Donald Trump omschreven, nadat de zangeres weigerde met hem op date te gaan. Dat onthult Mary Trump, de nicht van de president, in haar nieuwe boek.

8 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Ge kunt beter uw mening recht in iemand zijn gezicht zeggen dat achteraf stiekem te gaan roddelen tegen iedereen. Dit wil natuurlijk nog niet zeggen dat em gelijk heeft...
  • André Keulen

    4 jaar geleden
    @Augustson Tim Het waarheidsgehalte in dit boek Zij is een geschoold waarnemer. Dit boek is duidelijk het dichts bij de waarheid. Meer dan Pres Bonkers zelf die met iedere ademtocht liegt.
  • André Keulen

    4 jaar geleden
    Het gaat om 1989. Madonna had toen al duidelijk de scherpe mensenkennis. Daarbij is zij nooit dik geweest en later weer zij alleen meer getraind en gespierd. Genoeg om iedere week meerder shows te doen dieper stuk gelijk zijn aan een marathon.
  • Augustson Tim

    4 jaar geleden
    Het waarheidsgehalte in dit boek gaat overeenkomen, met het boek van Baron Von Munchausen.
  • Johan Van loocke

    4 jaar geleden
    Je kan Madonna misschien veel verwijten, maar niet dat ze dik is. Haar al eens goed bekeken ? Ik zie den Donald nog geen split maken, wat zij met de vingers in de neus doet.