Links: Christian Brückner. Rechts: Maddie McCann.
Volledig scherm
Links: Christian Brückner. Rechts: Maddie McCann. © Photonews, Reuters

Europees Hof beslist morgen of hoofdverdachte in zaak-Maddie vrijgelaten wordt: “We kunnen onderzoek niet eindeloos rekken”

De hoofdverdachte in de zaak-Madeleine McCann, Christian Brückner (43), dreigt binnenkort vrij te komen. Het Europees Hof van Justitie zal daaromtrent morgen een beslissing nemen. “We kunnen het onderzoek niet eindeloos rekken”, stelt procureur Hans Christian Wolters.

15 reacties

  • Cornelis Nepos

    4 jaar geleden
    Hopelijk laat het EHVM hem vrij. European values, you know. een implosie van de Eu is het beste wat de Europeanen in deze tijden kan overkomen.
  • Raphaël Defour

    4 jaar geleden
    Met dergelijk gedrag uit de EU toren (opgericht zonder mandaat van de kiezer) zal men de modale burger niet bekoren voor meer Europa. denk eerder de inverse.
  • Jo Nijs

    4 jaar geleden
    @mertens: er is wel bewijs, alleen in andere zaken. hij staat op filmpjes van martelingen en verkrachtingen..hij was ook altijd in de buurt bij andere verdwijningen.is dat niet genoeg??
  • Jan Deroover

    4 jaar geleden
    Misschien geen bewijs in de zaak Maddie, doch blijkbaar toch wel in de verkrachtingszaak. Doch misdadigers komen vaak vrij, worden niet veroordeeld, dankzij hun confratersadvokaten. Advokaten zijn blijkbaar meestal taalonkundig, of beter onwillig. Er is inderdaad zoiets als een recht op verdediging, maar geen recht op agressie tegen de maatschappij of plicht op vrijspraak voor misdaden die ze wel degelijk gepleegd hebben. Shame on de advokaten die dat wel doen.
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    Voor de verkrachting moet hij al niet meer vrezen? Al die regeltjes, das om onze vrijheden te beschermen hè... Wij worden nogal beschermd. Ik voel mij echt veilig in Europa.