Onze tennisexpert over Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze tennisexpert over Kim Clijsters. © HLN

Onze tennisexpert ziet dat tegenstand rekening moet houden met ‘oude tante’ Clijsters: “Al was dit geen volwaardige wedstrijd”

TennisOnze tennisexpert Filip Dewulf ziet dat Kim Clijsters (37) op de goede weg is. “Met plezier gaan wij in deze donkere tijden mee in het enthousiasme rond de overwinning van Kim Clijsters op de zestien jaar jongere Australian Open-winnares Sofia Kenin.” Maar hij plaatst wel een belangrijke kanttekening bij het World Team Tennis-toernooi.

9 reacties

  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Nabootsing van Stephan Keygnaert "Mensen sta op voor Kim, en geef haar een gigantisch applaus" . Wees trots op deze dame uit onze contreiren, ook Limburgse zoals Thibaut, wij gaan er nog veel plezier aan beleven.
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Alle piepjonge tennissers breekt het angstzweet uit, volgens mij. Clijsters' echtgenoot ook, waarschijnlijk.
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Sorry maar ze gaat geen enkel toernooi winnen! 1 keer dat ze topspelers tegenkomt die haar heen en weer laten lopen is het gedaan! Ze heeft wel nog goeie techniek maar dat hebben alle oude top tennissers nog wel. Het zou wel leuk zijn om haar nog eens op de tv te zien tennissen maar dan wel terug tegen iemand van in de 60 ranking want vanaf top 30 gaat het niet meer lukken
  • Guy Bevers

    4 jaar geleden
    Zie ze Roland Garros winnen.
  • Claude Broucker-Briké

    4 jaar geleden
    Clijsters is afgeschreven, punt...mini-wedstrijdjes ja, dat kan maar voor de rest 0,000000