Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Pieter De Crem (CD&V)
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Pieter De Crem (CD&V) © VTM Nieuws

De Crem doet oproep naar aanleiding van verlengd weekend: “Blijf in vakantieperiodes zoveel mogelijk thuis”

De Belgische kust staat voor een druk verlengd weekend. Terwijl het aantal coronabesmettingen in ons land weer in stijgende lijn zit, zijn meer dan 90 procent van de hotels aan de kust al volgeboekt. Minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Pieter De Crem (CD&V) ziet het met lede ogen aan.

62 reacties

  • Freddy De Vos

    4 jaar geleden
    Hij zou beter mondmaskers verplichten!
  • Katrien Rosseels

    4 jaar geleden
    Het is voor iedereen moeilijk, ik heb begrip voor mensen die er even uit willen. Ik heb geen begrip voor mensen die staan te roepen * het is die of die zijn schuld,* of ze doen het niet goed. Ik ben blij en gelukkig dat ik geen beslissing moet nemen voor gans België.
  • Marleen Vandevelde

    4 jaar geleden
    Beste Yvan Lissens : de mensen die op reis gaan zijn juist de meest verantwoordelijke mensen, want zij zoeken de veiligheid op die hier niet kan geboden worden. Overal is er veel meer discipline dan hier. Het verlengd weekend komt eraan. Benieuwd welke taferelen er zich nu weer gaan afspelen bij al die binnenlandse plezierzoekers.
  • Anja Lemmens

    4 jaar geleden
    Als men in maart beslist had iedereen altijd en overal een mondmasker dan zou we nooit gestaan hebben waar we nu staan, maar nu moet de gewone mens opdraaien voor alle fouten van onze regering en virologen zo simpel is het. Van dit virus geraken we nooit meer vanaf als je logisch nadenkt, wanneer je genezen bent van COVID ben je maar enkele maanden immuun dat is ondertussen wel duidelijk dat wil ook zeggen dat wanneer er een vaccin komt dit ook maar enkele maanden zal helpen en dan uitgewerkt is
  • Erwin Lambrechts

    4 jaar geleden
    hij fluit liever een burgemeester terug omdat die man mondmaskers wil in zijn gemeente dat vind hij belangrijk jongeren boete's geven niet die laat hij begaan