AP
Volledig scherm
© AP

Hamilton wint GP van Hongarije en wordt WK-leider, Verstappen nog tweede na crash op weg naar startgrid

Formule 1Lewis Hamilton heeft z'n tweede overwinning van het seizoen binnen. De zesvoudige wereldkampioen reed van start tot finish aan de leiding op de Hungaroring en kwam nooit in de problemen. Max Verstappen reed nog voor de race tegen een muur, maar kon toch starten en finishte als tweede. Valtteri Bottas eindigde als derde en ziet Hamilton over zich heen wippen in de WK-tussenstand.

12 reacties

  • rudi van dijck

    4 jaar geleden
    in de opwarm ronde heeft Max zijn wagen tegen de muur gereden!! heeft enorm veel geluk dat zijne wagen nog in orde was.. of hij kon de race vergeten.. als je dat al doet in de opwarm ronde, dan is de naam voor meester Max nog ver te zoeken hoor.
  • Bromvlieg

    4 jaar geleden
    Wat was en is die Max toch goed
  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Als Ferrari niet marcheert is er aan de F1 niets te zien! De Mercedes is 1 sec rapper per ronde als de andere, ze rijden 70 ronden dus 1 minuut en 10 voorsprong!! Vorig seizoen won Ferrari toch een paar races, maar dan werd er weer iets gevonden dat niet mocht en hopla weer alles voor dezelfde!!
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Max vooral veel geluk gehad dat hij in de beginfase veel tijd gewonnen heeft wanneer de baan nog nat was. Had het droog geweest van in het begin, had hij waarschijnlijk slechts 4de of zelf 5de geëindigd. Prima uitslag trouwens voor Hamilton, hij heeft meer voorsprong kunnen nemen op zijn belangerijkste concurrent voor de titel dankzij Max.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Ineke Max kon wat weerstand bieden aan Botas maar aan Hamilton daar was hij mijlenver achter. En had Botas geen slechte start gehad dan was jij hoogstens 3de geworden meer niet. Aan Hamilton is niets te doen is niets Voor niets de beste rijder van de laatste 10 jaar.