Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Opnieuw sterke toename coronabesmettingen, ook hospitalisaties en overlijdens in stijgende lijn

Er worden gemiddeld weer 154,1 besmettingen per dag met het coronavirus geregistreerd in ons land. Dat is een stijging met 66 procent in vergelijking met de voorgaande periode van zeven dagen. Het is al de twaalfde stijging op rij. Ook het aantal hospitalisaties en het aantal overlijdens aan Covid-19 stijgen. Dat blijkt uit de nieuwe update in het dashboard van Sciensano.

120 reacties

  • Benny Bertrant

    4 jaar geleden
    Horeca potdicht. Falliet? So what! Horeca heeft genoeg eigenaars van wie de zaak eigendom is. Alle winkels mogen open blijven en winkelen met 1 persoon zowel voor eetwaren als zaken voor gereedschap en materialen. bbq's, mosselfestijnen verboden. Er eens deftig de pees op leggen. Niet luisteren? Dan moeten ze de consequenties maar erbij nemen. Herinner u: 17 op een familie bijeenkomst: resultaat 12 besmettingen! Hallo!
  • Nicole Dufait

    4 jaar geleden
    Alles los laten voor de vakantie zodat iedereen er volle bak in kan vliegen, feestjes, reizen, uitstappen, zomerkampen...en dat allemaal om de schaapjes content te stellen. De incompetentie van de politiekers is enorm, dit is zowat de slechtste groep die België ooit gekend heeft. Hadden die idioten dan echt gedacht dat de domme bevolking zich aan hun onnozele onduidelijke regeltjes zou houden.
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Jongeren en dicipline wat is dat ? Zelfs een opruim coach moet hun kasten op orde stellen laat staan discipline hebben enkel feesten is belangrijk !
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Die dame is wel de verantwoordelijk voor die opdracht en heeft gewoon gefaald je wordt moedeloos als je haar uitleg hoort we moeten dit we moeten dat maar er is niets degelijks gebeurd ! En de besmettingen van de grote betoging in Brussel worden er nu pas bijgeteld want dat durfden ze niet bekend maken
  • Kathleen Vansteenlandt

    4 jaar geleden
    @Ria Vanhoyland "De mensen luisteren ook niet ze zeggen als je hoest blijf thuis maar nee ze gaan fietsen ze komen langs u en maar hoesten hopen dat wij niet ziek worden" Schrijft u. Het is niet omdat iemand hoest of eens niest dat die persoon Covid- 19 onder de leden heeft. Verkoudheid, hooikoorts, astma enz enz Dat bestaat nog steeds. En waarom zou iemand met hooikoorts of astma niet buiten mogen komen?