ShutterStock/Promojagers België
Volledig scherm
© ShutterStock/Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Kledingketen geeft tot meer dan 80 procent korting: “Er ging 236 euro af, ik heb maar 59 euro betaald”

Tijd voor een nieuwe outfit? Dan moet je volgens de leden van Facebookgroep Promojagers België naar kledingketen ZEB. “Daar zijn kortingen te scoren van meer dan 80 procent”, aldus beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.

17 reacties

  • Robin Verheyden

    4 jaar geleden
    ZEB is volgens mij een schitterende winkel met heel behulpzaam en vriendelijk personeel en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
  • peter mattheyses

    4 jaar geleden
    allemaal oude goederen, elk jaar kan je de goederen waarmee je blijft zitten voor een stuk afschrijven , dus na een paar jaar zijn ze volledig afgeschreven en mag je ze verkopen aan elke prijs, nieuwe collecties mag je nooit verkopen onder inkoopprijs
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Winst , veel mensen hebben geen flauw benul hoe zaken doen werkt , als je uw overvolle stock nu kan wegwerken aan dumpingprijzen met verlies ben je in deze tijden al bij de beste , dat heeft niets met winst te maken , want de wintercollecties komen er al aan en dat gaat terug een moeilijk seizoen worden vrees ik , je zal pas na nieuwjaar schrikken over de leegstand in vele winkelstraten , toekomst ?
  • matthias peur

    4 jaar geleden
    Jaja, kinderarbeid in andere landen, en daar nog fier op zijn ook. Wie niets nodig heeft moet niets kopen, is beter vor de planeet. Met het thuisblijven hebben we minder nodig, alleen maar poistief. Bovendien, winkelpersoneel verdient een habbekrats.
  • Benoit Achten

    4 jaar geleden
    Dan moet je niet vragen hoe wij hier in dit landje "afgezet" worden! In NED en D heb je geen kortingen van dit kaliber! De prijzen van de producten zijn er ook fors lager