Koen Wauters en Celine Dept
Volledig scherm
Koen Wauters en Celine Dept © ANP/TikTok

BV’s roepen iedereen op om coronamaatregelen na te leven

Vijf absolute toppers in hun vak doen in VTM NIEUWS een oproep om de richtlijnen strikt te volgen. Het gaat om zanger Koen Wauters, topchef Gert De Mangeleer, rector Luc Sels van de KULeuven, Red Flames-kapitein Tessa Wullaert en topinfluencer Celine Dept, die 9 miljoen volgers heeft op TikTok. “We moeten er samen voor zorgen dat we een tweede lockdown vermijden”, klinkt het.

27 reacties

  • emiel Clarijs

    4 jaar geleden
    Goed bedoeld maar nog beter betaald waarschijnlijk, Meneer Wauters zal het eens komen uitleggen, was wel op vakantie op Ibiza, ik dacht dat de regering en veiligheidsraad opgeroepen hadden om vakantie in eigen land te nemen?, of telt dat niet voor bv's ?, besteed dat geld aan de mensen van de zorg in plaats van aan die nutteloze boodschappers.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Als ministers en ouders ze nog niet in toom kunnen houden, dan jullie ook niet hoor. Je kan er misschien een liedje over maken, en hopen dat je daar mee scoort.
  • Edward Marien

    4 jaar geleden
    Begin maar eerst met je zelf ( met zoontje Nono.... Ibiza).... Dochtertje Zita ( notabene 15 jaar) alleen op vakantie met vriendje naar Marbella.........
  • Eddy DESMET

    4 jaar geleden
    Het is al ver gekomen dat men een beroep moet doen op BV's ! In Roeselare heeft een hardleerse jonge kerel een verdiend pak slaag gekregen. Wie zich niet aan de regels kan houden, een agent beschimpt en allerhande verwijten naar het hoofd slingert, moet eens op een andere gepaste wijze een blauwtje lopen. Ik sta 100 % achter die agent. Die jongere moet nu maar zijn wonden likken. Wie zoekt, die vindt.
  • Charlotte Van Goethem

    4 jaar geleden
    Koen Wauters een goed voorbeeld? Op vakantie naar Ibiza per vliegtuig? Mondmasker gedragen en afstand gehouden in Ibiza? Misschien nog prive optreden aan Belgisch vakantieclubje? Beter niet aan zulke oproep meewerken als BV, zijn zij ons goede voorbeeld?