Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mág er wel gevoetbald worden? Ministers De Block en Jambon spreken elkaar tegen

VoetbalVerwarring troef voor de sportsector na de Nationale Veiligheidsraad. Volgens minister-president Jan Jambon zullen alle sporten kunnen doorgaan. Terwijl Minister van Volksgezondheid Maggie De Block net laat uitschijnen dat contactsporten énkel met de eigen bubbel mogelijk zijn. Voetballen zou dan onmogelijk zijn.

51 reacties

  • HENRI LASSAUT

    4 jaar geleden
    Is de dierentuin van Antwerpen gesloten voor publiek? Want in het kot - links bij de ingang, daar zitten - hangen - liggen een aantal wezens die wel juist zouden kunnen communiceren. Dan kunnen de politici daar plaats nemen en de show stelen
  • Van Camp Robin

    4 jaar geleden
    En dan vraagt iedereen zich af waarom in de hoek zit waar de klappen vallen. Al meer dan een jaar geen regering en als ze iets beslissen spreken ze mekaar tegen. En dan zou men willen dat de cijfers dalen. Wanneer gaat men die amateurs eens de laan uitsturen?
  • Paul van de velde

    4 jaar geleden
    En het geklungel gaar steeds verder. Kan het zijn dat we teveel politici hebben?
  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Dat die twee mekaar tegenspreken, dat is pas nieuws. Jambon heeft tegenwoordig de gewoonte om zowat iedereen tegen te spreken. Heeft die nog altijd niet door dat dat vreet aan zijn geloofwaardigheid?
  • maarten mouton

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat er eindelijk eens een veiligheidsraad zijn waar er duidelijk in gecommuniceerd wordt, er geen tegenspraak is tussen de ministers en er geen achterpoortjes zijn voor de regels.