Duitse speurders doorzoeken een volkstuintje in Seelze nabij Hannover.
Volledig scherm
Duitse speurders doorzoeken een volkstuintje in Seelze nabij Hannover. © AP

Duitse politie stoot op kelderruimte in volkstuintje in Hannover tijdens zoektocht naar sporen van Maddie McCann

In de zaak rond de verdwijning van de Britse peuter Madeleine ‘Maddie’ McCann is de Duitse politie ook vandaag op zoek naar sporen gegaan van het kleine meisje in een volkstuintje in Seelze, nabij Hannover. Bij graafwerken zijn de speurders op een kelderruimte gestoten die tot nu toe onbekend was, meldt Bild. Er zijn berichten dat de Duitse hoofdverdachte midden mei, dus zeer kort na de verdwijning van Maddie, in de buurt heeft vertoefd en dikwijls in het volkstuintje is geweest. Mogelijk woonde hij toen in een kampeerbusje en werkte hij ook in de buurt.

6 reacties

  • Wim Brion

    4 jaar geleden
    Hopelijk word alles vlug duidelijk zodat de ouders in vrede kunnen afscheid nemen en weten wat er gebeurd is. Laat dit trouwens een goeie les zijn voor alle ouders, laat je kinderen nooit alleen, er lopen helaas, heel wat gestoorde mensen rond.
  • raf de geyter

    4 jaar geleden
    des te erger als Europa hier niets mee te maken heeft: deze diensten zouden op dat niveau moeten samenwerken, dus ook in deze materie is Europa een maat voor niets. Verder weet ik wat mijn kinderen en kleinkinderen voor mij betekenen: daarom heb ik hen nooit onbewaakt achtergelaten om op restaurant te gaan. Naast tal van andere aanwijzingen hebben de Portugese speurders ook deze vorm van veronachtzaming vastgesteld.
  • Rajinder Sewlal

    4 jaar geleden
    Wat heeft geld ermee te maken. Moest een jou kind zijn! Al was het tot nu toe niks aan onderzoek en misschien nu weer niets ,maar dat men blijft proberen is al heel wat!
  • Hubert Buysse

    4 jaar geleden
    @raf de Geyter: Europa heeft hier hoegenaamd niets mee te maken. De EU er te pas en te onpas bijsleuren is blijkbaar een geliefde strategie van de anti-EU Liga. Gelieve de feiten te checken alvorens loze beschuldigingen te uiten.
  • raf de geyter

    4 jaar geleden
    eerst de Portugese inpecteurs, dan de Yard, nu de Polizei... Europa, laat ons de Britten nog effe meerekenen, heeft duidelijk geld teveel. Sporen die tot niets leiden zolang Brückner zijn opdrachtgever niet bekend maakt. Maar mist wordt er alvast genoeg gespuid. En met geld wordt alles gekocht.