ANP
Volledig scherm
© ANP

OVERZICHT. Gemiddeld aantal besmettingen stijgt tot 371 nieuwe gevallen per dag

Tussen 21 en 27 juli is het gemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus in ons land verder gestegen naar 370,6 (afgerond 371) besmettingen per dag. In vergelijking met een week eerder is dat een stijging van 62 procent. Dat is een forse stijging, evenwel kleiner dan gisteren (77 procent). Ook het aantal nieuwe hospitalisaties stijgt in vergelijking met vorige week. Dat blijkt uit de jongste gegevens van Sciensano. 

11 reacties

  • André Decrock

    4 jaar geleden
    Genk heeft de vinger op de wonde te leggen waar er de meeste uitbraken zijn en in welke locaties, Antwerpen durft het niet om één of andere reden en Brussel wil het niet, dat is overduidelijk
  • Martine Peeters

    4 jaar geleden
    @Lecocq Daniel heeft gelijk
  • Lecocq Daniel

    4 jaar geleden
    Nu Virga Jesse Hasselt heeft ontdekt dat het toedienen van bloedverdunners de mortaliteit van COVID met 90% doet dalen is de mortaliteit van COVID niet hoger dan deze van een gewone griep. En toch blijft men hysterisch doen, mensen in de armoede duwen en heel onze economie platleggen.
  • Patrick Verfaillie

    4 jaar geleden
    De ingenomen bedden op intensieve zorg waren gisteren 47 vandaag zijn er dat 42 volgens mij is dat een daling en geen stijging . ( Cijfers zie sciensano )
  • Elsie Duppont

    4 jaar geleden
    671 nieuwe gevallen in België op 31/07 673 nieuwe gevallen in België op 30/07 bron: worldometer, de dagelijkse cijfers, officieel doorgegeven door ons land