Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AP

Apple stelt verkoop van iPhone 12 uit

iHLNApple stelt de verkoop van de iPhone 12 met een paar weken uit. Het nieuwe toestel zal dus niet in september in de winkels liggen. Dat heeft de financiële topman Luca Maestri tijdens een presentatie van de kwartaalcijfers bekendgemaakt.

4 reacties

  • Gerd Peeters

    4 jaar geleden
    lees zo vaak dat apple aan een neerwaardse spiraal bezig is, maar als je dan hoort dat ze ook tijdens de corona monster winsten maken en de SE zeer goed verkoopt dan is van die neerwaardse spiraal niet veel te merken. Ik heb een iphone 11 pro en ben er zeer tevreden van.
  • Patrick Coulier

    4 jaar geleden
    @Frits Vandenberge : Apple zit juist maar in het hoge gamma van de smartphones en nu met de Iphone SE(2) ook in het midden gamma. Gooi je alle smartphones op een hoopje t.e.m. het zeer goedkope gamma dan vermindert het marktaandeel van Apple inderdaad ;-) Kan je makkelijk van Porsche, BMW, Audi wagens ook zeggen hee ;-)
  • Frits Vandenberge

    4 jaar geleden
    iPhones worden inderdaad in China gemaakt net zoals computers, stofzuigers, radio's, TV's, enz van Philips, AEG en tientallen andere merken. En Trump maar China beboeten waardoor die producten uiteraard ook duurder worden. Trouwens iPhones zakken weg in de verkoop. Volgens LN24 en Kanaal-Z staat wereldwijd sinds 1 juli Huawei op nummer 1, Samsung op 2 en Apple (iPhone) op 3.
  • Marc Wouters

    4 jaar geleden
    Wachtrijen mogen niet aan de winkels, een noodzakelijk beeld om de hype weer te voeden