Balanta in duel met Vlap.
Volledig scherm
PREMIUM
Balanta in duel met Vlap. © Photo News

Hugo Camps: “Dit voetballand dreigt achterlijker dan Kazachstan te worden”

Belgisch voetbalOnze analist Hugo Camps hoopt dat er vandaag met een nieuwe Algemene Vergadering eindelijk een einde komt aan het treurspel rond het Belgische voetbal. “We worden door de Pro League hopeloos belachelijk gemaakt. Onze voetbalinstanties zijn geen haar beter dan de politiek. Stuurloos en bekrompen.”

13 reacties

  • Eric Severijns

    4 jaar geleden
    Erwin gelijk heb je, trouwens waar haalt de bond het recht om de -23c jarigen van Brugge in 1B te laten aantreden ? Ik hoop dat er terug ploegen zijn die dit aanvechten blijkbaar zijn ze nog niet geleerd.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Beatrice wat u zegt klopt niet Anderlecht stuurde ook aan op 18 ploegen maar met een mini PO terwijl club gewoon 18 ploegen wou zonder PO. Je moet de woorden niet verdraaien om Club Brugge hier als de redder te beschrijven. Ze hadden van in het begin gewoon nietig verklaring van de competitie moeten doen. Maar dat wou Club niet want dan kreeg het de premie van kampioen niet.
  • wim Goossens

    4 jaar geleden
    Het kan goed zijn dat Beveren het verdiende van te degraderen... maar we leven nog altijd in een rechtstaat . (punt) En als die logica doorgetrokken wordt naar 1B dan had Niet Beerschot of OHL maar WEL Westerlo moeten promoveren want die hadden de meeste punten, net zoals club Brugge...
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Goede zaak dat die van de pro-league eens op hun plaats worden gezet want hun beslissingen hebben altijd met geld te maken dat de bovenhand krijgt op het sportieve. Bekijk gewoon eens hoe Nederland dat opgelost heeft wel een heel stuk eerlijker dan die van hier.
  • BEATRICE NOENS

    4 jaar geleden
    Zoals Club Brugge van in het begin voorstelde, competitie met 18 ploegen. Het zijn juist de grootste ploegen die gefaald hebben op het veld (lees: Anderlecht, Racing Genk en Standaar) die aansturen op een competitie met 16 ploegen gesteund door AA Gent