Onder meer voor bekerwinnaar Antwerp is het nog niet duidelijk of zij de komende maand thuismatchen mogen spelen op de Bosuil.
Volledig scherm
Onder meer voor bekerwinnaar Antwerp is het nog niet duidelijk of zij de komende maand thuismatchen mogen spelen op de Bosuil. © Photo News

Komt er morgen uitzondering voor Antwerpse profclubs? Zo niet worden matchen mogelijk uitgesteld

Belgisch voetbalMorgen komt er wellicht eindelijk duidelijkheid voor de Antwerpse profclubs. Dan komt de federale expertengroep ‘Celeval’ samen om te bespreken of er een uitzondering komt voor Antwerp, Beerschot, KV Mechelen en Westerlo. Zij mogen op dit moment niet trainen in groep of wedstrijden afwerken op Antwerps grondgebied. 

6 reacties

  • René Van Halen

    4 jaar geleden
    Gewoon bondsreglement toepassen. Als de plaatselijke overheid een match verbiedt verliest de thuisploeg met forfait. Reglement is reglement.
  • Henri Jordens

    4 jaar geleden
    Waarom voor voetbal een uitzondering maken. Voetbal is een contact sport. Vooral na de beelden van voorgaande wedstrijden zijn het slechtste voorbeeld dat men kan meegeven, daarom zou het voetbal zeker moeten verboden worden. Ook de taferelen bij de supporters na de wedstrijden. Wij mogen zelfs niet meer tennissen of petanquen, terwijl we veilig afstand kunnen bewaren.
  • Peter Knaap

    4 jaar geleden
    Dan moeten ze de haven ook sluiten, komen van het buitenland. Wat met vrachtwagens uit het buitenland?
  • Denis Hermans

    4 jaar geleden
    Er waren 2 matchen. Twee keer heeft men de corona regels azn de laars gelapt. Enige logische conlusie : geen voerbal !!!
  • Jozef Vermeulen

    4 jaar geleden
    Als die een uitzondering krijgen, is het duidelijk dat het niet meer over de gezondheid gaat, maar over de economie.