ShutterStock/Promojagers België
Volledig scherm
© ShutterStock/Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Keten geeft nog 25 procent extra op koopjes: “1,86 euro per fles wasmiddel in plaats van 9,69 euro”

De koopjes zijn begonnen en sommige winkels trekken meteen alle registers open. Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste acties met elkaar delen en elke week een supertip selecteren voor de lezers van HLN – zijn er onder meer zaken te doen bij Mega World, het vroegere Blokker. “Je krijgt er deze week 25 procent extra op de afgeprijsde artikelen”, aldus beheerder Gunther Devisch. “Dat kan tot fikse kortingen leiden.”

11 reacties

  • Mark Peeters

    4 jaar geleden
    Hahaha die kan slecht liegen want het kost dan wel nog 3,725 de fles of 1,86 de liter! Maakt wel verschil in de juiste som hoor, zij heeft dus voor 20 flessen wel 74,5€ betaald!
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Koop veel liever hier. Je betaalt misschien iets meer maar je hebt het dan wel direct, je steunt de middenstand én je hebt dienst na verkoop. Dus, met alle chinezen maar niet met den dezen!
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    En wij maar betalen. In Duitsland bijvoorbeeld kosten wasmiddelen altijd ergens rond de 2 Euro.
  • Tom Van Calster

    4 jaar geleden
    En ik koop niks, nog veel meer winst.
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Tja als je producten aanbiedt 'einde reeks' of 'opruiming magazijn' gaat er inderdaad een stuk van de prijs af. Helaas ga ik er niet speciaal voor omrijden. Wees gerust Koen... ze zullen geen financieel/fiscaal verlies lijden...