Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Shutterstock

Reisbeperkingen desastreus voor Europese luchtvaart

De reisbeperkingen die vanwege het coronavirus zijn opgelegd, hebben desastreuze gevolgen voor de luchtvaart in Europa. Dat meldt brancheorganisatie ACI Europe op basis van cijfers uit het tweede kwartaal. Het passagiersverkeer op Europese luchthavens kwam in het tweede kwartaal bijna volledig tot stilstand met een daling van 96,4 procent vergeleken met een jaar eerder.

4 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Bert Janses: Reeds 20 - 25 jaar terug zag ik de tendens in de firma waar ik werkte; waar is dé spaarpot voor periodes van onvoorziene tegenslag(en)? In de zakken van de aandeelhouders? Doe zo verder en jullie kunnen op termijn allemaal over kop gaan!
  • Stevie Patroon

    4 jaar geleden
    Maar het goede nieuws is dat ze ook niet meer staken vanwege te hoge werkdruk
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Jongens hallo, we zijn in de hoogste alarmfase om de gezondheid van de bevolking veilig te stellen. Er zijn vandaag de dag zaken die hoogste prioriteit hebben. Andere zaken als, ik moet zo veel mogelijk in het buitenland op vakantie kunnen gaan heeft echt geen enkele prioriteit en dus ook die vervuilende vliegmachines niet, en ook hun eigenaren niet. Het wordt de hoogste tijd om de nutteloze luxe aan banden te leggen.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Ga samenwerken en sluit een paar luchthavens zodat de anderen meer werk hebben. Ik weet niet hoe de gemiddelde reiziger erover denkt, maar mij krijgen ze niet in zo'n buis vol mensen. Ik blijf weg van alles wat een groep mensen is.