BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Avermaet gaat bij AG2R tandem vormen met Naesen: “Eindelijk hebben ze iemand gevonden om mijn drinkbussen op te halen”

WielrennenDe overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer gemotiveerd.” Van Avermaet neemt Michaël Schär - zijn vaste meesterknecht - mee. AG2R laat ook iemand gaan: Romain Bardet (29) trekt naar Team Sunweb. 

17 reacties

  • Jean-Paul Vanden Abeele

    4 jaar geleden
    Greg is al JAAAAAREN een vaste waarde in het peloton en daarbij NOOIT een marketingproduct geweest. JPV
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    respect is alweer ver weg bij veel vlamingen . Greg was en is nog steeds 1 van de beste renners bij de belgen .Nu dat er een nieuw idool is opgestaan op het klassieke werk gaat hij door de blender net als de meetste van zijn voorgangers .Net als bij eddy merckx die moet ook bij velen fijn gemalen worden nu er een nieuw idool is opgestaan .In andere landen worden kampioenen levenslang geeerd en hier worden ze na een paar jaar in de vuilbak gekieperd .Schaam jullie vlaanderen
  • Frans Vandenweghe

    4 jaar geleden
    Firk: natuurlijk zijn er niet veel Olympische kampioenen. De wedstrijd wordt maar om de vier jaar georganiseerd en was lange tijd voorbehouden aan de amateurs. Is de wedstrijd zo belangrijk? Noem eens, buiten Van Avermaet twee Olympische kampioenen.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Er moeten er van alle soorten zijn, maar als je aanstormende nieuwe generatie bezig ziet, en die zitten niet alleen in Belgie, dan gaat Greg nog veel boterhammen moeten eten om bij de wielerwedstrijden brokken te maken.
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Altijd maar blijven zagen over die val in Olympische wegrit. Greg heeft ze niet omver gereden , ze zijn zelf gevallen door te veel risico en dat behoort tot de koers. Het staat toch maar netjes op zijn palmares , wat niet velen kunnen zeggen.