Van Avermaet vormt met trainingsmaatje Naesen nu een sterk blok voor de klassiekers.
Volledig scherm
Van Avermaet vormt met trainingsmaatje Naesen nu een sterk blok voor de klassiekers. © Getty Images/HLN

Van Avermaet kiest voor zekerheid en wil palmares verder aanvullen: “Sterker met iemand naast mij die ook finales kan rijden”

WielrennenHet droomduo is een feit. Greg Van Avermaet (35) vervoegt boezemvriend Oliver Naesen (29) bij AG2R-Citroën volgend seizoen. Van Avermaet verlaat het zinkende CCC-schip en kiest voor zekerheid bij de Franse formatie: “Het hele pakket is er. Hopelijk klikt het met Olli ook in de koers en kunnen we samen ons palmares verder uitbouwen.”

9 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Greg is een zeer constante renner, hij zit bijna altijd vooraan.Het enige dat hij altijd gemist heeft en dat wordt er niet beter op is de punch om een wedstrijd open te breken en het met een sterk nummer af te maken.Laat dat nu net datgene zijn dat Wout en Remco wel hebben.Het wordt dus heel moeilijk voor Greg!
  • jurgen de noor

    4 jaar geleden
    Hij staat steevast vooraan in de uci ranking omdat hij altijd vooraan eindigt. Er zijn er een pak goede renners bijgekomen en winnen wordt moeilijker. Met remco en van aert rijdt iedereen vr de 2de plaats, niet alleen Greg
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Van Avermaet veel storm maar er is nooit geen wind.
  • Rik Bogaert

    4 jaar geleden
    Ja Greg, als ge uw palmares nog wat wil aanvullen, dan zal je toch wat harder moeten trappen vrees ik. Of lukt het je niet meer?
  • Jos Peeters

    4 jaar geleden
    Lijkt me niet verkeerd, zit in bijna alle klassiekers goed vooraan, maar steeds alleen, dan is het steeds een strijd tegen de anderen die er met een aantal ploegmaten zitten natuurlijk...