Bram Debaenst/nina.be
Volledig scherm
PREMIUM
© Bram Debaenst/nina.be

Wat koken topchefs thuis? Marcelo Ballardin verklapt zijn lievelingsingrediënt en favoriet recept

Wat krijgt het gezin van een topchef voorgeschoteld? En welke ingrediënten gebruiken ze graag thuis? Deze zomer nemen we een kijkje in de keuken van enkele bekende koks. Vandaag is Marcelo Ballardin aan de beurt. “Vrienden hoef je niet per se te imponeren. Dat is zo 1990. Ik drink liever een glas wijn met mijn gezelschap dan uren in de keuken te staan.”

2 reacties

  • Christel Decruyenaere

    4 jaar geleden
    Beste Kurt, het zijn mensen zoals jij die ervoor zorgen dat mensen er psychisch onderdoor gaan. Waarom toch altijd de grote wereldverbeteraar willen uithangen en de anderen beoordelen en vooral veroordelen. Als mensen elke dag pasta willen eten, wel laat ze toch. Jij doet wat jij goed vindt voor jezelf, maar laat anderen gerust. Dergelijke opdringerige moraal is pas ziekmakend! Daarin verschil je niets met religiefanatiekelingen. Denk daar maar eens over na!
  • Kurt Missotten

    4 jaar geleden
    En dan worden ze dik van die koolhydraten in die pasta hoor, niet van die 300g kaas. Nee, daar is het niet van. Geen enkele groente of vezel. Boordevol verzadigd vet en dierlijke eiwitten. Een ziekmakend gerecht met geen enkele nutritionele waarde. Mensen vragen hun af vanwaar ze een bepaalde ziekte krijgen, wel ziehier. 3 maal per dag, 365 dagen per jaar 30 jaar en voila! Je lichaam trekt veel van je fouten recht maar het heeft zijn grenzen.