© Photonews

Naomi Campbell ontsnapte nipt aan ontvoering

Enkele jaren geleden werd Naomi Campbell bijna beroofd en ontvoerd. Dat heeft het model zelf verteld in The Wendy Williams Show. "Ik heb heel hard meegeleefd met Kim Kardashian."

elvh

In The Wendy Williams Show, een Amerikaanse talkshow, heeft het Britse supermodel Naomi Campbell voor het eerst gepraat over een overval in 2012 waar ze maar nipt aan is ontsnapt.

"In 2012 werd ik aangevallen in Parijs", vertelt ze aan Wendy Williams. "Ik had het vliegtuig genomen van Zwitserland naar Parijs en was onderweg naar designer Azzedine Alaïa. Ze volgden me vanaf het vliegveld en vielen me aan voor de shop van Alaïa. Ze openden de deuren van mijn auto en zeiden dat ze me zouden vermoorden", aldus Naomi over het incident. "Ik heb het verhaal al die jaren bewust geheim gehouden."Net als bij Kim Kardashian gebeurde het incident in Parijs. Naomi vond het al vreemd aanvoelen toen ze bij haar auto kwam. "Het was niet mijn normale chauffeur. En het was raar dat alle ramen openstonden, zeker omdat het november was en ijskoud."

"Met de hulp van de chauffeur probeerden ze me uiteindelijk te overvallen. In een fractie van een seconde heb ik beslist dat ik me zou verdedigen en dat ik mijn handtas niet zou afgeven."

Een bediende in de shop van Alaïa heeft het model uiteindelijk gered en kon zo voorkomen dat haar spullen werden gestolen.

Net als bij Kim Kardashian gebeurde het incident in Parijs. "Ik heb heel hard meegeleefd met het verhaal van Kim," vertelde Campbell nog. Volgens Naomi circuleren er wel meer zo'n verhalen en zijn Kim Kardashian en zijzelf zeker niet alleen. "Het is iets dat al jaren speelt", zei ze in het interview. "Ik ken nog mensen die dit meegemaakt hebben, maar het is niet aan mij om te zeggen wie."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER