Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
3
EINDE
1
STVV STV
  • 41' Goal Bogdan Mykhaylichenko
  • 50' Goal Nany Dimata
  • 90'+3' Goal Percy Tau
  • Nelson Balongo Goal 88'

Anderlecht boekt eenvoudige zege tegen tienkoppig STVV dankzij debutanten en Dimata

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. In een matige wedstrijd had het aan flitsen van zijn debutanten en Dimata genoeg om tien Kanaries opzij te zetten. Linksachter Mykhaylichenko scoorde na een knappe solo, Nany Dimata kopte anderhalf jaar blessureleed van zich af en Percy Tau pakte uit met een geweldige lob. Tussendoor redde Balongo de eer van een zwak STVV. 

6 reacties

  • jos jansen

    4 jaar geleden
    Oei oei de prutsploeg heeft eens kunnen winnen!!
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Daisy Caverneels als je het artikel over club leest en hun 4-0 dan denk ik dat ze in Brugge denken weer kampioen te zijn. Hier heeft dat niemand gezegd Vercauteren sprak zelfs dat er nog veel werk is. Hendrik inderdaad de scheids heeft zeer correct gefloten voor de beide ploegen heeft geen fouten gemaakt het was zelfs een faire wedstrijd. En niet zoals u wil laten inzien maar de rode kaart is 100% correct gegeven.
  • daisy caverneels

    4 jaar geleden
    Och ze hebben is kunnen winnen, nu spelen ze direct kampioen hoor
  • Nathalie Stoop

    4 jaar geleden
    Zeer goede aanwinsten voor Anderlecht nu blijven doorgaan met voetbal zoals de 2 de helft en einde voorig seizoen dan staat de grootste club van België erweer (hoeven we geen 11 jaar te wachten op titel )
  • Jo Boeckx

    4 jaar geleden
    Verdiende zege voor rsca
  1. “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschillende keren kader treft
    12

    “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschil­len­de keren kader treft

    Geen overwinning voor Club Brugge in zijn opener van de Champions’ Play-Offs tegen Cercle Brugge. Het zat blauw-zwart ook niet mee. Waar de goal van Denkey na een lange VAR-check net geen buitenspel bleek, was de potentiële gelijkmaker van Nusa dat wel wegens bijzonder nipt offside van Thiago. En ook na rust zit het Club niet mee. Pas in minuut 83 vond het via invaller Skov Olsen de gelijkmaker. “We kunnen elke week trainen op efficiëntie, maar het moet gewoon in de wedstrijden gebeuren.”
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”