Wateroverlast aan het Berchem Station in Antwerpen.
Volledig scherm
Wateroverlast aan het Berchem Station in Antwerpen. © rv

Wateroverlast door onweersbuien in West-Vlaanderen en Antwerpen: vooral straten afgesloten

We begonnen de dag nog vrij zonnig en droog, maar later op de dag waren er verspreide onweersbuien over het hele land. Het KMI heeft daarom vandaag code oranje afgekondigd. Onder meer in de provincies West-Vlaanderen en Antwerpen was er wateroverlast.

20 reacties

  • Wilfried Verhulst

    4 jaar geleden
    In Wezemaal ook goed geregend en buiten het feit dat we onze BBQ binnen hebben moeten voortzetten, ben ik uiterst tevreden met deze zondvloed . Plantjes hebben veel drinken gehad en regenputten zijn zo goed als terug vol .
  • Ludovic De Beuckeleer

    4 jaar geleden
    het water deed wat er eerder had moeten gebeuren , Antwerpen afgesloten in plaats van de ganse provincie.
  • Charel De Kromhe

    4 jaar geleden
    Problemen in Antwerpen slepen al jaren aan.Bij elke fikse bui staat de baan onder het treinstation van Berchem onder water.
  • raoul dirckx

    4 jaar geleden
    De overheid doet niets dan studies maken , aquafin subsidieren, de meest gekke voorzieningen opleggen die niets uithalen omdat het rioolsysteem al 50 jaar niet functioneert door onkunde en corruptie bij de aanleg.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Het was nog niet genoeg dat de de stranden en terrassen goed leeg waren, de plensbuien deden er nog een schepje bovenop. Nadien waren de dijken en stranden zo leeg als in de winter. Wat een catastrofe hebben wij de horeca aangedaan? Het seizoen moeten ze nu goed maken in de zomerse nadagen. Nu moeten die virologen en federale politie daar weg blijven en zich niet meer moeien.