.
Volledig scherm
. © Belga

Onze Rode Duivels-watcher neemt afscheid van speler Kompany: “Niemand belichaamde zó de Gouden Generatie als hij”

Rode DuivelsHij maakte Belgium Great. Verenigde het land, vervaagde de communautaire issues. Afscheid van de man die de Rode Duivels branie gaf.

4 reacties

  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Belichaamde perfect deze gouden generatie. Veel talent, maar net geen top. Anders was Barca, Madrid of Bayern Munchen hem wel komen halen ...Ook iets te veel blessures gehad om goed te zijn. Naar het vervolg ben ik echt benieuwd, maar denk dat hij heel diep kan vallen. Hoop ook dat hij nog genoeg tijd zal spenderen aan vrouw en kind, want hij is heel gedreven.
  • Peter Vantroostenberghe

    4 jaar geleden
    Ivan de bakker man man niet mogen meedoen vroeger of veel op de bank gezeten bij de kadetten,? Kompany is een mooi voorbeeld voor de jeugd dikke meneer als mens en sportman . Van een club Brugge supporter.
  • Dirk Doms

    4 jaar geleden
    Gouden generatie maar niks gewonnen, zelfs geen finale gehaald. Mooie dingen gezien maar de feiten zijn er wel.
  • Ivan De Bakker

    4 jaar geleden
    Is dat nu bijna gedaan met dat gastje op te hemelen. Geef hem een standbeeld en vraag aan de paus om hem heilig te verklaren hé. Djeezus. Het enige wat hij kan/kon is een beetje beter tegen een bal sjotten dan jan modaal! Bijdrage aan de maatschappij: niks, nul, nada. Nauwelijks belastingen betaald, miljoenen binnengerijfd, nooit gewerkt. En dan maar de dikke nek uithangen.