De Koenigsegg Regera, het vorige model van de Zweedse hypercarbouwer
Volledig scherm
De Koenigsegg Regera, het vorige model van de Zweedse hypercarbouwer © Koenigsegg

Deze Koenigsegg heeft optie van 374.000 euro

Bij supercars horen dure opties, maar dit tart toch alle verbeelding?

4 reacties

  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    Wanneer iemand een wagen koopt van 20000 euro en hij verdient er maar 20000 op een heel jaar. Of wanneer iemand 20 miljoen euro op zijn bank staan heeft à 4 %intrest geeft dit 800000 euro intrest .Kan gemakkelijk zo'n koningei af. Wie van de twee heeft dan eigenlijk de duurste wagen??
  • Freddy De Vos

    4 jaar geleden
    Dit zijn dan ook prachtige wagens en top kwaliteit! Dus als mensen dit soort auto's kopen, zullen ze er ook wel genoeg geld voor hebben.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @andre janssens ,zolang er een markt is voor zo'n dingen zullen ze gebouwd.Als je de centen voor hebt en je bent liefhebber koop je dit gewoon,denk eraan, sterven doet iedereen en je neemt niks mee waarom dan niet.Hoor ook vaak ,waarom zoveel auto's ,je kan maar met een tegelijk rijden ,so watt,wie betaald de zaak uiteindelijk?.Laat diegene hun hobby ,bedenk dat er ook werkgelegenheid aan vast hangt aan extremen en mensen die 10 wagens bezitten.
  • andre janssens

    4 jaar geleden
    Doe eens normaal... De prijs van een gemiddelde werkmanswoning, waar je 20 jaar voor moet afbetalen is hier de prijs voor een kleuroptie... Dit gaat mijn verstand te boven...