Walter Grootaers
Volledig scherm
PREMIUM
Walter Grootaers © Kristof Ghyselinck

Walter Grootaers gooit leven over andere boeg: “Ik besef nu dat ik nooit tijd voor mezelf heb gehad”

Showbizz“Aan masten hangen op een festival is er niet meer bij, maar muziek maken met De Kreuners blijft toch zo plezant”, zegt Walter Grootaers (65). Al is hij de voorbije maanden tot nieuwe inzichten gekomen, vertelt hij in een gesprek over zijn herstel van corona en het overlijden van zijn broer. “Toen ik in het begin op mijn crosstrainer ging staan, was ik na tien minuten leeg.”

3 reacties

  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    Beste Walter dit is een goed voornemen waar NIETS van in huis zal komen .Zie Will Tura die ging ook meer tijd vrij maken voor zijn huisgezin en momenteel is hij actiever als vroeger .
  • Johnny Wallart

    4 jaar geleden
    Groot gelijk. Spijtig dat de meesten iets heel ergs moeten meemaken voor ze tot het besef komen dat ze wat meer moeten leren genieten van het het leven. In een vingerknip kan het voorbij zijn. Goede raad, sta af en toe eens stil bij de gedachte dat het morgen over kan zijn.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Beseft ook plots dat ie geen 50 meer is blijkbaar ,profiteer en dan toch maar van nu nog kan ,een hersen infract bijv. kan je leven van de ene minuut op de andere duchtig veranderen ,vooral leef gezond,de medicatie om je goed te voelen.Waar is de tijd dat we 21-tigen speelden voor je optredens ,mooie tijd Walter.