De voorstelling zal nu in het najaar 2021 worden opgevoerd, meldt website Teleticketservice.
Volledig scherm
De voorstelling zal nu in het najaar 2021 worden opgevoerd, meldt website Teleticketservice. © ANP Kippa

Urbanus-musical uitgesteld naar najaar 2021

ShowbizzDe musical ‘Urbanus: toneel met liekes’ is een jaar uitgesteld. De voorstelling zal nu in het najaar 2021 worden opgevoerd, zo meldt website Teleticketservice. Het stuk is dan te zien in onder meer Antwerpen en Hasselt.

0 reacties

  1. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    Play
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.