© ViralHog

Vrouw ontdekt “mysterieus wezen” wanneer ze waterval filmt: “Geen vogel, geen plastic. Wat is het?”

De IJslandse rapper Vigdís Howser Harðardóttir reisde met haar vriend rond in eigen land toen ze de Dettifoss - een 44 meter hoge waterval - filmde. Toen ze beelden beter bekeek, ontdekte ze een “mysterieus wezen” op bij de rotsen. “Het is geen drone, geen vogel, geen plastic. Wat is het dan?”, vraagt de vrouw zich af op sociale media.

Bron: Reykjavic Grapevine, ViralHog

Vigdís Howser Harðardóttir vertoefde vorige week in het noordoosten van IJsland, waar ze de bekende waterval bezocht en filmde. “Ik merkte dit kleine wezen niet op”, klinkt het op Instagram waar de beelden al duizenden keren werden bekeken. “Het lijkt wel een beetje het meisje van The Ring.”

De vrouw, die rapt onder de naam Fever Dream, beweert in de IJslandse media dat het “niet de bedoeling was om iets vreemd te filmen”, maar ze vindt het wel bizar en een beetje beangstigend. “Ik beweer ook niet dat er iets paranormaals aan de hand is in de video, maar ik vond de beelden interessant genoeg om te publiceren.”

Cryptozoölogen - pseudowetenschappers die mythische wezen zoals de Yeti, Bigfoot en het monster van Loch Ness bestuderen - kunnen zich alvast in de handen wrijven en naar het IJslandse nationaal park Vatnajökull trekken. Daar kan de 44 meter hoge en honderd meter brede waterval en dus misschien ook het “mysterieuze wezen” worden bewonderd.

(pjv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer