Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze opinie. Coens-Coenskreten

“Er valt veel politici te verwijten dat er uiteindelijk geen paars-gele regering is gevormd, maar Joachim Coens niet”, schrijft politiek journaliste Astrid Roelandt. “Hij moet nu vooral zijn eigen koers volgen, zijn partij uit de schaduw van N-VA halen en zelf uit de schaduw van Hilde Crevits treden. Maar het is ook aan de andere partijen om Coens’ kreten te aanhoren, als ze willen dat het deze keer wel lukt.”

8 reacties

  • Luc Van Bogaert

    4 jaar geleden
    Elke meerderheid, of het nu paars-geel of paar-groen is, is democratisch ! Blijkbaar zijn veel Vlamingen al vergeten dat de vorige Zweedse regering, die N-VA ontvluchtte, bestond uit een meerheid van bijna 90 % Vlamingen en slechts één Franstalige partij.
  • ludo sprangers

    4 jaar geleden
    Coens had beter geen voorzitter geworden en zijn vroegere job verder gedaan.Hij moet nederig zijn want de kiezers hebben hem echt niet verkozen om aan zet te komen en Zijne Majesteit gaf hem ook al een kans maar die is mislukt met MR (Ovld) Begin zeker niet aan de regering zonder NVA en U kan best de eer aan uzelf houden .Het zal Uw partij ten goede komen al vallen er enkele postjes weg.
  • Danny De Ruelle

    4 jaar geleden
    Beste mensen, een Vivaldi coalitie is alleen mogelijk als wij dit toelaten, 80% van Vlaanderen wil nieuwe verkiezingen wel doe zoals in andere landen kom op straat betoog en leg het werk stil tot er naar u geluisterd wordt.
  • jaak wittouck

    4 jaar geleden
    in feite heeft CD§v reeds toegezegd dit dralen is voor de show ,raakt wel opgelost tegen 15 september en zeker met een presentje Geens als premier ..
  • Francis Nagels

    4 jaar geleden
    Uw opinie ? Coens moet maar een ding doen! De vlaamse kiezer volgen en de uitslag daarvan ! Anders over en uit zoals blauw,dit word deze keer niet vergeten !