© Kristof Van Rompaey

Wagens botsen frontaal in Schriek

Twee wagens botsten zaterdag omstreeks 16u frontaal op elkaar in de Bredestraat in Schriek (Heist-op-den-Berg). Een bestuurder geraakte even het bewustzijn kwijt en werd zwaargewond overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.

Kristof Van Rompaey

“Een voertuig dat uit de richting van Schriek gereden kwam, is na de bocht beginnen te slingeren en kwam daarbij frontaal in aanrijding met een tegenligger”, vertelt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket, afdeling Mechelen. “De bestuurder van het slingerende voertuig werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis."

Het slachtoffer geraakte met hulp van omstaanders uit zijn wagen, en geraakte ook even het bewustzijn kwijt. De 46-jarige man werd overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Hij had ook een glaasje te veel op, meldt het parket. Hij moet een boete betalen, maar zijn rijbewijs wordt niet ingetrokken.

De tegenligger, een 51-jarige man, belandde met zijn wagen in de gracht. Ook hij bleek uiteindelijk zwaargewond.

Even later moesten de hulpdiensten opnieuw uitrukken naar de Herenstalsesteenweg in Heist-op-den-Berg, waar een wagen in een gracht was beland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER