Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Gezond eten lastig, duur of niet lekker? Vanaf nu geen excuses meer met de tips onze diëtiste: “Keep it simple, je hoeft de lat niet zo hoog te leggen als al die tv-koks of influencers”

Het vraagt té veel tijd, is een aanslag op je budget en maakt je nooit zo blij als comfortfood. Vooral excuses, vindt onze expert. “Gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn of lang te duren.” Met deze tips wordt gezond eten een makkie. 

4 reacties

  • Kurt Missotten

    4 jaar geleden
    En dan lees je in het artikel mager vlees etc. Wetenschappelijk is er geen enkele hoeveelheid dierlijk voedsel dat noodzakelijk is voor mensen of dat zelfs als gezond kan beschouwd worden. Dierlijk eiwit samen met vet zorgt voor CHD en dierlijk eiwit voor kanker. De 9 noodzakelijke eiwitten worden door fotosynthese aangemaakt door planten, NIET door dieren. Eet dus direct de bron en niet het schadelijk tussendier!
  • Kurt Missotten

    4 jaar geleden
    Gezond eten is supper goedkoop. Het bestaat uit groenten, peulvruchten, granen en fruit. In een gezond voedingspatroon is er geen plaats voor bewerkt of dierlijk voedsel.
  • Paul van de velde

    4 jaar geleden
    Lekker eten? Jongere mensen weten zelfs niet meer hoe groenten en fruit moeten smaken, alles is watercultuur, het moet alleen mooi en groot zijn.
  • ISABEL FRANCOIS

    4 jaar geleden
    Ik heb dat nooit gesnapt.Verse groenten zijn niet duur en al helemaal niet die in het seizoen.Ze geven zonder verpinken 10€ voor een pizza maar koop om 10€ groenten en je frigo ligt vol.Ze kunnen gewoon niet koken vantegenwoordig,of ze hebben geen 'tijd'.