Politicoloog Carl Devos
Volledig scherm
Politicoloog Carl Devos © VTM NIEUWS

Carl Devos: “De politieke carrière van Jambon hangt niet aan een zijden draadje”

De politieke carrière van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hangt niet aan een zijden draadje. Dat zegt onze politieke analist Carl Devos aan VTM NIEUWS. Jan Jambon ligt de laatste dagen zwaar onder vuur naar aanleiding van het verdachte overlijden van de Slovaak Jozef Chovanec.

42 reacties

  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    En wat met Reynders hoofd van buitenlandse zaken Een dienst die ook gecontacteerd werd vanuit het consulaat. Mag Reynders dan wel iets vergeten en Jambon niet ? 2 maten en 2 gewichten of een politiek spelletje met het oog op schade toebrengen bij de partij die ze absoluut niet in de regering willen ? Moet als Jambon ontslag moet geven Reynders niet evengoed ontslag nemen Zal MR het spelletje verder spelen als ook in hun rangen met name door Reynders fouten gebeurden
  • frederik colle

    4 jaar geleden
    En waar ligt de verantwoordelijkheid van de politiebazen. Zij zijn verantwoordelijk. Waarom kunnen daar geen koppen rollen?
  • Greta Sollie

    4 jaar geleden
    Gisteren op Nederlandse tv.een minister die gehuwd is en op de groepsfoto staan 30 personen zonder de 1,5 meter afstand, nu moet hij er voor aftreden.Hier komen ze met alles weg!
  • Jacqueline Hofman

    4 jaar geleden
    Als de politiebaas die beelden nooit heeft gezien dan zal Jambon ze zeker niet gezien hebben.
  • Kurt Decloedt

    4 jaar geleden
    Waar blijft dan de geloofwaardigheid in de politiek? Ontslag is het enige logische als gevolg van dergelijke fout. Dit kan toch niet door de beugel. Een oprecht politicus zeggen sommige over Jambon...Yeah right.