Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Charleroi CHA
2
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 17' 90'+1' Goal Shamar Nicholson

Charleroi pakt ook de scalp van tienkoppig Antwerp en blijft met perfect rapport aan de leiding

Jupiler Pro LeagueCharleroi heeft vanavond met 2-0 gewonnen van Antwerp. Shamar Nicholson scoorde twee keer, waardoor zijn team zo na vier speeldagen, na het verlies van Beerschot tegen Standard (0-3), alleen leider is met het maximum van de punten.

7 reacties

  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Leko wordt nogal snel afgeschreven. Geduld is niet alleen een schoon deugd nochtans, in voetbal is het vaak een must wil je een goed huis bouwen. Aan brand blus politiek in de vorm van een C4 heeft niemand wat, en wie de wedstrijd gezien heeft weet dat Antwerp zijn beste wedstrijd tot nog toe speelde. Dat geeft moed, en is niet bepaald de moment om onzinnige dingen te gaan lopen prevelen.
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    Ze hebben daar in Charleroi betere voetballers dan politieagenten.
  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    En dit olv ex hulpcoach van Anderlecht, een goed swingend Charleroi op kop met 12 op 12, als dit geen goede start is van Belhocine als trainer van Charleroi. Zou dit de verassing zijn van de compititie, alles kan als de top het laat afweten.
  • Pascal de haes

    4 jaar geleden
    Verstraete speler met veel overgave maar heeft geen verstand gaat elke week over het randje en blijft een risico om hem op te stellen
  • Kristoff Belien

    4 jaar geleden
    Ik blijf het herhalen... Ze hadden Boloni nooit mogen laten gaan...