Stopt Acid met YouTube?
Volledig scherm
Stopt Acid met YouTube? © Youtube

Stopt Acid met YouTube? “Het is tijd hier een eind aan te maken”

showbizz“Acid stopt met YouTube”, dat schrijft vlogger Nathan Vandergunst (21), beter bekend als Acid, zelf in zijn nieuwste video.  Of hij het daadwerkelijk gaat doen is niet helemaal duidelijk, want hij wil het zelf niet met zo veel woorden gezegd hebben. In zijn laatste video heeft de vlogger het vooral over wat de hetze van de YouTube-oorlog met hem heeft gedaan.

  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. Wie is populairder dan Acid en Céline en Michiel? Dit zijn de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees (en zoveel verdienen ze gemiddeld)
    PREMIUM
    Showbizz

    Wie is populair­der dan Acid en Céline en Michiel? Dit zijn de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees (en zoveel verdienen ze gemiddeld)

    De YouTube-oorlog tussen Nathan Vandergunst (21), beter bekend als Acid, en het Herzeelse koppel Céline Dept (20) en Michiel Callebaut (24) domineerde de voorbije dagen de voorpagina’s en nieuwsuitzendingen. Filmpjes over de hele kwestie behaalden vlotjes een miljoen views en tonen aan dat het videoplatform nog steeds hot is. En dat er geld mee te verdienen is, als je populair genoeg bent tenminste. Wij zetten de 10 Vlaamse YouTubers met de meeste abonnees op een rijtje en gaan na hoeveel kijkers je moet halen om er je boterham mee te verdienen.