Liza met haar man en twee kinderen in de Efteling.
Volledig scherm
Liza met haar man en twee kinderen in de Efteling. © RV Facebook

Vrouw uit Brussel woedend na incident in toilet Efteling: “We gaan er nooit meer naartoe”

Een vrouw uit Brussel is woedend op de Efteling na een incident in de toiletten van het pretpark. Omdat haar 8-jarig zoontje de toegang werd geweigerd, ontstond ruzie met een toiletdame. “Ik werd racistisch en vernederend behandeld”, zegt Liza. De zaak escaleerde en ze moest de nacht doorbrengen in een politiecel. “We gaan er nooit meer naartoe.” Efteling beweert dat de situatie niet overeenstemt met wat op Facebook wordt geschetst.

102 reacties

  • bart van brabant

    4 jaar geleden
    Meestal escaleert zoiets door een initieel gebrek aan respect voor medewerkers. Je staat 10 minuten te wachten. Raakt gefrustreerd en dan mag je zogezegd niet meer binnen maar de persoon net voor je wel. Als je dan rustig, vriendelijk en kalm die persoon zou aanspreken en uitleggen dat je zoon autistisch is, dan kan ik me écht niet voorstellen dat die gaat zeggen "nee". En anders, pis achter een struik, dat had ik mijn oudste al gezegd na 2 minuten wachten...
  • Bart De Graeve

    4 jaar geleden
    Zoals altijd hoor je één versie van het verhaal, van de persoon die zich zogezegd uiterst beleefd en ingetogen heeft gedragen. Ja ja.
  • Tom Amonski

    4 jaar geleden
    Wij hebben daar op een bepaald moment ook 20 minuten staan aanschuiven voor de wc (normaal ook door de coronatoestand), maar sluiten net voor mijn beurt had ik toch ook niet geapprecieerd...
  • Dalila Bouchalaa

    4 jaar geleden
    Er zijn maar liefst 18 toiletten in de Efteling. Keuze zat dus. Om van alle bomen en struikjes nog te zwijgen voor in echte noodgevallen.
  • mundone Francisca

    4 jaar geleden
    Ik begrijp het niet meer omdat het woord racisme op alle gebied word toegepast. Als men tegenwoordig iemand met allochtone achtergrond de toegang tot iets maar ook iets in de weg word gelegd dan is het onmiddellijk racisme. Ik denk dat de betekenis van racisme door alle allochtonen misbruikt word. Zij hebben al zoveel voordelen dat als een echte Belg dat zou weten dan stijgeren zij op hun achterste poten.maar een Belg is veel te soft hierin.