Onze chef voetbal over de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de Rode Duivels. © PN/HLN

Onze chef voetbal kijkt nieuwsgierig uit naar duel tegen Denemarken: “Wat is onze verdediging waard zonder Kompany?”

Rode Duivels“Dit wordt een keuring voor de defensie.” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zal de verdediging van de Rode Duivels - zonder Kompany of Vermaelen - vanavond in Kopenhagen met argusogen bekijken. “Het wordt een vertrouwenstest.”

6 reacties

  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Kompany was een grote speler. Maar de miserie laatste matchen werd er steeds een verdediging rond hem gebouwd en...na 20 minuten moest hij dan vervangen worden. Weer gekwetst. Denk dat er in de uitgebreide kern wel vervanging gevonden zal worden. Misschien mooie dienst bewezen door te stoppen. Het EK 2021 is nog ver. Van de match vanavond verwacht ik niet veel. Gevoel dat er weinig interesse is.
  • Patrick Devogelaere

    4 jaar geleden
    3-1 ... komt niets meer van in huis, te laat voor de gouden generatie.
  • eric meers

    4 jaar geleden
    Er gaat niets veranderen in de verdediging , Kompany was in zijn beste periode een goede verdediger maar geen top . De laatste jaren constant in de lappenmand en als hij dan eens een wedstrijd speelde nooit 100% fit .
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Ze zal beter zijn want Kompany , grote speler geweest, trekt onbexust zijn voetje terug uit vrees voor de zoveelste blessure.
  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Wat een dwaze vraag...net of die verdediging mét Kompany zoveel beter was. De defensie is, na al die jaren zonder enige noemenswaardige inpassing van "nieuwe" spelers nog steeds een probleem. Hoeveel tegendoelpunten werden er al door "misverstanden" niet weggegeven...