Illustratiebeeld, Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld, Parijs. © EPA

Citytrip of herfstvakantie, waar kan je nog naartoe (en waar ben je niet welkom)?

Heel wat mensen beginnen stilaan te plannen waar ze tijdens de herfstvakantie naartoe kunnen om te ontspannen. Is een citytrip naar Londen, Barcelona, Berlijn of Parijs mogelijk? En wat met de Griekse eilanden of Tenerife? Wij maakten een overzicht van waar je momenteel als Belgische toerist nog naartoe mag en waar niet. 

27 reacties

  • Nadia Van Den Brande

    4 jaar geleden
    Pardon, reizigers zijn wel welkom in Spanje, we mogen niet van België!!
  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    Waarom zouden we niet mogen reizen Misschien is het daar veel veiliger dan in Belgie. En al die regeltjes helpen ook niet kijk naar Lachaert. Of heeft hij de regels aan zijn laars gelapt. Indien ja schoon voorbeeld zou ik zeggen Indien niet aan de laars gelapt bewijst dit dat al die maatregelen toch niet helpen Dus hou op met het bekritiseren van anderen en al die maatregelen. Liever een kort gelukkig leven dan de rest van je leven opgesloten te zitten.
  • André Van Laethem

    4 jaar geleden
    Reizen met de auto kan geen kwaad. Mensen moeten hun verstand gebruiken. Wij hebben nog nooit over bubbels gesproken maar volg je eigen regels, die zijn in vele gevallen beter dan de opgelegde die enkel soms publiciteitsstunts van politiekers zijn. Ze zijn zelf besmet. Dus daar zijn de superhelden.
  • Jeannine Verbercht

    4 jaar geleden
    Sluit de grenzen tot we minder dan 50 besmettingen per dag hebben, hou jullie aan de maatregelen en blijf in jullie kot. Maar dat zal wel te veel gevraagd zijn zeker. Liever de egoïst uithangen en de mensen besmetten zoals tijdens de krokusvakantie en de zomervakantie!!!
  • eric de bruyne

    4 jaar geleden
    Wij zijn voor het ogenblik op vakantie in Frankrijk, in een streek waar de bevolkingsdichtheid 94 inw/km2 is. In Vlaanderen is die 487 inw/km2... Mij moet je dan eens uitleggen waarom ik in België zou blijven in een streek waar 5 keer zoveel mensen wonen. Niet iedereen gaat naar de Azurenkust of de Costas hé. Schrijf dus niet te rap dat men reizen moet verbieden, wij gaan op reis om een paar weken veiliger te zijn dan in Vlaanderen. Eerst nadenken en dan schrijven is een goede raad !