belga
Volledig scherm
PREMIUM
© belga

Bart De Pauw staat tegenover 10 vrouwen: “Ja, hun namen worden bekend. So what? Zíj moeten zich niet schamen”

ShowbizzDe kogel is door de kerk: Bart De Pauw (52) zal zich wel degelijk op een proces moeten verdedigen. Minstens tien actrices en (ex-)medewerkers betichten de tv-maker officieel van grensoverschrijdend gedrag. Eind mei noemde Bart De Pauw zich al klaar voor een proces. “Voor het eerst zal ik context kunnen geven bij al die aantijgingen.” Tot op vandaag blijft de televisiemaker er van overtuigd dat hij geen misdrijf heeft gepleegd.

38 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Als je leest dat minstens 2 bankdirecteuren snakken naar een proces, om zich ten volle te kunnen verdedigen en om de waarheid te weten, dan mag BDP zich wel heel tevreden voelen: hij krijgt een proces, mag zich verdedigen en hopelijk zal de waarheid komen bovendrijven ...
  • Marinka Debaveye

    4 jaar geleden
    Wordt er de dag van vandaagniet een beetje overdreven? Bijt als vrouw gewoon een van jou af en klaar! maar nee, klacht indienen geeft meer publiciteit. En ja, ik ben een vrouw, maar ik sta zelf mijn mannetje!
  • Get Lost

    4 jaar geleden
    Als ik me goed herinner, waren "goede" vrienden hiervan op de hoogte (stalking)! Ze (maten) hadden hem al eens gewaarschuwd, dat hij te ver ging! Kuch, bekijk de nieuwsbeelden maar eens terug. Er zal wel ergens iets van waarheid bijzitten. In elk geval, hij hangt wel graag de "platten" uit. Iets wat hem nu net niet van pas komt. En waar zijn die andere regisseurs nu? Juist, bij Vier.
  • Chantal Luyten

    4 jaar geleden
    Als ze recht in de schoenen staan moeten ze geen schrik hebben. Blijkt het niet zo te zijn? Tja...
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Tot nu toe heb ik wat De Pauw betreft enkel "anonieme" beschuldigingen en insinuaties mogen lezen, niets meer en niets minder...hoe zwaar dat allemaal wel weegt is nergens uit op te maken. Tot nu toe is er maar één feit in deze zaak, het hele gezin werd meteen publiekelijk aan de schandpaal gezet.