BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ruim 16.000 lezers stemmen De Ketelaere in 23-koppige EK-selectie, terugkeer Fellaini geniet de voorkeur om blessure Witsel op te vangen

Rode DuivelsNog 100 dagen tot aan de start van het EK voetbal was het gisteren. Aanleiding genoeg om onze lezers te polsen naar wie zij deze zomer graag terugzien in de 23-koppige selectie van de Rode Duivels. Met ruim 16.000 stemformulieren kropen jullie massaal in het hoofd van de bondscoach Roberto Martínez. De antwoorden op een rijtje.

89 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Wie in de EK selectie ? Doodgewoon niemand : zeker nu niet in coronatijden !
  • Gunther Serneels

    3 jaar geleden
    Buiten de ketelare is geen enkele speler uit JPl goed genoeg om mee te gaan,allemaal te plat.Fellaini moet zoiezo mee indien Witsel niet fit geraakt.Achteraan zou ik toch maar best boyata meenemen ipv Mechele.En als 2de doelman geniet mijn voorkeur toch naar Koen Casteels.Acteert toch al jaren op een hoger niveau dan Simon en zeer sterk bezig.Maar wat maakt het toch uit,we hebben de beste keeper van de wereld in onze ploeg die moet altijd spelen.
  • Noel De Bruyckere

    3 jaar geleden
    Jordan Lukaku,?is geen voetballer maar een hardloper. en De Laet voetbalklasse tekort.
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    Zou toch ook eerder voor de jonge mannen kiezen dan voor chadli en zou toch eerder doku verschaeren kiezen dan diene de ketelaere! Maar dat zijn details! Zolang lukaku,debruyne,Mertens en hazard maar fit zijn! Dendoncker kan Witsel ook perfect vervangen. Dat bewijst hem elk weekend in de premier league! Feillaini was in zijn laatste jaren bij de rode duivels bankzitter! Kwam er alleen op als het paniek was om vanvoor te koppen! Ga je die nu gebruiken op 1 van de belangrijkste plaatsen?!
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Eden hazard??, op basis van wat??, speelt al 2 jaar amper, conditie niet op peil, kijkt nog maar naar een bal en is gebleseerd, gaat die mee om het spel te vertragen??, sorry maar zijn beste jaren zijn voorbij en komen niet meer terug