Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Eerste beslissing Vivaldi-coalitie: Wilmès gaat door tot 1 oktober

Het lot van de regering-Wilmès is bezegeld. De zeven Vivaldi-partijen zijn gisteren overeengekomen dat ze twee weken langer mag blijven zitten. Op 1 oktober zal een nieuwe ploeg de fakkel overnemen - of dat is toch het plan.

88 reacties

  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    Partij politiek is het hoofddoel van alle politieke partijen, die bepalen we ons in het zak gaan zetten en hun belangen gaan behartigen, over een duidelijke staats hervorming zullen ze nooit praten zolang hun partijen goed gespijst zullen worden door het belastings geld, en nu al zeker bewezen is dat het verplicht stemmen een klucht is en gewoon overbodig in dit land, we leven nl in een politiek democratisch didactuur die partijen maar al te graag blijven hanteren afschaffen dit graai item.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Dus de jobkes zijn gered al is het misschien voor korte tijd.En kunnen we verder met ons vet salarisje op te rapen en het volk blazen wijs te maken tot de volgende verkiezingen. Wees gerust die zullen er rap komen.
  • Liesbeth Cuppens

    4 jaar geleden
    Uitstel van executie. Ik ben eens benieuwd met welke excuus ze de burgers op 1 oktober gaan afschepen. Nu kunnen ze van sommigen -niet van mij- nog krediet krijgen omwille van de mogelijke besmettingen van de ministers. Een goede uitvlucht vind ik deze uitleg niet. Iedereen heeft Skype en weet hoe ermee te werken en nu ineens, op een moment dat dit systeem zijn nut zou kunnen bewijzen, geeft niemand thuis en laat iedereen het systeem varen. Begrijpe wie kan.
  • Daniel Meuleman

    4 jaar geleden
    Waarom moet Wilmes haar ontslag aanbieden aan de koning? Die man heeft zich niet te moeien met de politiek. Niemand heeft voor die man gekozen, hij is ons gewoon opgedrongen en bijgevolg van nul en generlei waarde. Hopelijk wordt die kostelijke poppenkast afgeschaft.
  • peter destoop

    4 jaar geleden
    een mini staasgreep dus, met de medewerking van de koning. Prachtig land zijn we toch ....