AFP
Volledig scherm
© AFP

Pogacar wint voor Roglic op Grand Colombier, Van Aert nekt Bernal en Quintana

Tour de FranceTadej Pogacar heeft z'n tweede etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. De jonge Sloveen hield gele trui Primoz Roglic af in een sprint bergop. Titelverdediger Egan Bernal en Nairo Quintana werden de adem afgesneden door het beulenwerk van Wout van Aert en kregen een rekening van minuten gepresenteerd.

5 reacties

  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Roglic heeft een superteam om hem naar de overwinning te loodsen. Pogacar moet het met veel minder doen. Chapeau.
  • Peter Van Endert

    4 jaar geleden
    Onze koning Wout VAN Aert laat zien wat koersen is in de bergen laten hij de grote renners achter zich onder andere de grote Bernal plus quintana doe zo voort Wout
  • Diego Pepre

    4 jaar geleden
    Er zijn er veel die bang zijn dat men Remco zou opblazen door hem te vroeg te brengen. Maar ik schat Remco nog hoger in dan Pogacar. En als het klassement nog te hoog gegrepen zou zijn, dan wint hem zeker ritten. Zeer spijtig dat hem Giro mist met 3 tijdritten. Volgend jaar Giro rijden en het jaat erna tour. Er komen mooie tijden en spannende rondes. Veel jong talent.
  • Tom Franssen

    4 jaar geleden
    Meneer Verbrugge 1 kopman voor WK, de rest in dienst van want met alle respect... uw schoonbroer komt momenteel niet aan enkels van van aert... WAAUW
  • Daniel Nicolas

    4 jaar geleden
    Jumbo visma is de nieuwe US Postal ploeg van vandaag. Binnen enkele jaren mogen ze alle overwinningen inleveren. Wie gelooft die sport nog?