Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez. © Photo News

Bouchez (MR): “Vivaldi niet coalitie van onze dromen, maar wel één die stabiliteit kan geven”

“De Vivaldi-regering was misschien niet de coalitie van jullie dromen, maar het is een oplossing om ons land stabiliteit te geven en de zwaarste crisis in jaren aan te pakken.” Dat heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez zondag gezegd aan het slot van een studiedag van de Franstalige liberalen. Hij herhaalde daarbij nog eens waarom een samenwerking met de N-VA onmogelijk bleek.

78 reacties

  • Davy Meganck

    4 jaar geleden
    Beste marcel beter wakker worden de winnaars van de verkiezingen worden opzij gezet.Door de traditionele partijen die al 50 jaar aan de macht zijn de schulden is hun verantwoordelijkheid.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    Als Vivaldi er komt bewijst dat bij verkiezingen geen winnaars zijn .De kleinere partijen verenigen zich om samen sterk te staan tegen de grotere die enkel dictatoriaal willen regeren zonder tegenspraak van de burger..Als ik hier de reacties lees is er weinig of geen respect voor de de vormers van de regering ,die democratie ons geeft..De Vlaamse regering blink tot nu toe in niets doen en NVA voert vandaar uit een veldslag op tegen 65ù Vlamingen en de rest Walen
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Voor Bouchez niet de coalitie van zijn dromen, voor de Vlamingen een ware nachtmerrie.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Confederalisme de weg die 70 % van de Vlamingen wil inslaan de andere 30 % denken dat het nog meer geld gaan kosten.10 Miljard die Vlaanderen jaarlijks in eigen beheer kan verdelen in plaats het in de Waalse bodemloze put te dempen.1 Vlaamse regering dat ze in de Walen maar zorgen dat ze hun 2 regeringen zelf betalen 75 % van de Belgische rekeningen zijn voor Vlaanderen.En als dank worden ze behandeld als tweederangsburgers.
  • Jacques Leonard

    4 jaar geleden
    Meneer Bouchez het enigste opzet van Vivaldi is de Vlaamse meerderheid buiten spel te zetten. Niks meer, niks minder. Uw partij stelt niks voor, niet op inhoudelijk vlak en op grote. In jou plaats zou ik al blij zijn dat jullie één minister mogen leveren.